Bagom VoresTyrkiet

VoresTyrkiet drives af to danske kvinder, der begge bor og færdes i Alanya. Vi vil gerne dele ud af vores erfaringer, oplevelser og dagligdag, og hvordan livet udenfor Danmarks grænser ser ud. Vi befinder os forskellige steder i livet, og derfor er det også forskellige oplevelser og erfaringer vi har hernede.  Vi har begge to en stor passion for Tyrkiet og vores motto er at rejse er at leve.  Vi ønsker at alle kan læse med på vores blogog at alle kan finde mindst et opslag der er relevant for dem - vi står altid klar til at hjælpe!

Om bloggen

Tyrkiet er et kulturrigt land, hvor både gæstfriheden, maden og kulturen er verdenskendt. Når man rejser herned, er det svært ikke at tabe sit hjerte til det smukke land, og mange rejsende bliver hurtigt gengangere hernede. Fra verdens hovedstad, Istanbul, til den solrige sydkyst ved Akdeniz, til det kulturrige Østtyrkiet, er der noget for alle rejsende.

VoresTyrkiet er en blog hvor der deles ud af erfaringer, oplevelser og en hverdag i Alanya. Der er højt til loftet herinde, og der er altid hjælp af finde. Hos os kan man finde hjælp, tips og erfaringer, der skal gøre rejsen til Tyrkiet nemmere. Vi tager udgangspunkt i egne erfaringer og i oplevelser der er delt med os. Vi opsøger lokallivet og forsøger at vise de sider af Tyrkiet man ikke altid oplever. Vi forsøger at vise de forskellige seværdigheder i landet, men samtidig også oplevelser som ikke altid fremhæves, men som stadig er med til at skabe gode oplevelser. 

BAGOM VORESTYRKIET
error: Content is protected !!