Dim Cay
Oplev Alanya

Dim Cay! Alanya’s skønneste ”must see” attraktion

Er du til en skøn udsigt, koldt gys og solens varme stråler, så er Dim Cay floden helt sikkert et besøg værd! 

Dim cay er et koldt sommergys på en varm sommerdag.

Vi kender alle det at have brug for at trække stikket ud. Selvom VoresTyrkiet elsker Alanya og alt det, som byen byder på, har vi også brug for at komme lidt væk i ny og næ! Og man behøver faktisk ikke tage langt væk, før man kan dette. En lille smuttur, op i Alanya’s bjerge åbner der sig et skønt naturområde;  

 Forestil dig, det skønne sollys over bjergene og floden der snor sig igennem. Det er det klareste og kolde vand. Vandet kommer fra de høje bjerge inde i landet. Og her, sidder du, på floden på en tømmerflåde, hvor fiskene svømmer omkring dig. Nu har du virkelig har følelsen af at tiden er gået i stå, og du kommer ned i gear! 
Det er virkelig en oplevelse man aldrig glemmer, og har man været der, så kommer man gerne igen og igen. 

Og er man til barnlig leg, eller har familiens små med på tur, så findes der steder med både vandrutchebaner og pools! 

Oplevelse for hele familien

Dim Cay, er det område, som både kan nydes morgen, middag og aften! Og Ja også heeeele dagen.
Turen deroppe kan byde på blandt andet skønne badeture, som er gratis wellness for kroppen, for nøj hvor er det lækkert at blive kølet helt ned! 
Og mellem dine badeture, hvis man er til det – kan man nyde et skønt måltid på en af flodens mange restauranter! Jeg kan anbefale Dimcayi Göl piknik, her kan du nyde lækkert lokalt mad! Lige fra brunch, til middags og aftensmåltid. Og hvis du spørger mig, er det til nogle rigtig fair priser. 

Oplevelser i Alanya
Tømmerflåde på Cim -Cay

Meeeen, hvordan kommer man så lige hen til Dim Cay? Jo, ser du – enten har du lejet en bil. eller – Man kan bestille en privat transfer til turen, man kan tage en offentlig bus eller en taxi! 

Er i blevet inspireret til at opleve stedet? Eller har været der, og gerne vil besøge det igen – så tøv ikke med at skriv til mig! Om det er en restaurant anbefaling, eller hjælp til transport!

Det er muligt at komme til Dim cay med bybus nr. 10 eller også kan du/I leje en bil og selv køre på eventyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!