At rejse
Hverdag i Danmark,  Hverdag i Tyrkiet,  Rejsetips - Relevante rejsetips

Ferie på budget

Når lysten til at rejse presser på, er det jo kun dejligt at kunne spare penge og få en ferie på budget. Jeg pendler til Danmark ved hver chance jeg har, og har efterhånden fået samlet et par gode råd til at få rejsen så billigt som muligt! Jeg bestiller aldrig pakkerejser, da jeg godt kan lide selv at styre rejsedagene, og at jeg ikke har brug for hotel.

Bestil rejsen i bider

Jeg plejer at booke alt hver for sig, så selv flybilletterne hver for sig. Derfor har jeg flere gange fløjet med eksempelvis Pegasus en vej og Sunexpress den anden vej. Derudover bestiller jeg min transfer eller billeje ved siden af også, så selvom der bliver mange bolde i luften, kan man spare på det. Jeg er relativ fleksible med hvilke lufthavne jeg flyver til og fra, hvilket kan hjælpe på at spare.

Brug søgemaskiner med kritik

Det er nemt at gå på momondo.dk og skyscanner.dk og booke billetten. Desværre er disse søgemaskiner kloge, og husker dine cookies fra sidste besøg. Derfor hæver de ofte prisen, nogle gange op til et par 100 kroner hvis du har kigget på billetten før. Derfor skal du huske at fjerne cookies og måske søge på en anden computer end du plejer.

Book direkte ved flyselskabet

Når jeg booker flybilletter, er det sjældent at jeg køber igennem rejseselskaber. Ofte sælger flyselskaberne direkte deres billetter billigere og det er nemmere at ombooke når det er direkte igennem dem.

Hold øje med tilbud – og hav is i maven

Ofte kører flyselskaberne tilbud flere gange om året, efter sommersæsonen, i december og januar, og der udover i foråret. Hav is i maven, hold øje med tilbudende og vent eventuelt med at bestille til sidste øjeblik, hvor man kan få billige billetter på halvtomme fly. Det er en god måde at komme på ferie på et budget.

Brug point systemerne

De fleste flyselskaber tilbyder dig point og goder jo oftere du flyver. Jeg opgraderer ofte billetten billigt, så jeg kan få flere kilo bagage med og ofte mad og drikke ombord på flyet, eksempelvis med Sunexpress. På et tidspunkt har man nok point til en gratis flybillet jo 😉

Overvej om mellemlandingen er det værd

Ofte kan man billigere komme med hvis man har en mellemlanding, men så skal man overveje på udgifterne i lufthavnene, timerne ekstra og den ekstra mad man skal have. Derfor undgår jeg ofte mellemlandingerne hvis det kun er et par 100 kr man kan spare, da det ikke kan betale sig ellers.

Book transfer lokalt

Jeg er fan af lejede biler, men også at bruge transferfirmaerne hernede. Jeg gider ofte ikke vente og køre shuttlebus og bruger derfor lidt ekstra på en privat transfer, men det betyder også at jeg kommer hurtigere frem. Der findes mange gode og billige løsninger, så rejsen ikke bliver for lang 😉

LÆS OGSÅ : Rejsetip Privat transfer

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!