E-learning - tag din uddannelse i udlandet
Hverdag i Tyrkiet,  vorestyrkiet - bagom

E-learning – tag din uddannelse i udlandet

Mange har spurgt mig om at fjernstudere, – E-learning. Jeg tænkte måske, at det var en god ide med et blogindlæg, angående det at være studerende og bo i udlandet samtidig. Selvom at man fjernstuderer i udlandet, så slipper man ikke for en masse bøger.

E-learning

Noget som uddannelsesinstitutionerne udbyder, er e-learning, altså online undervisning, hvor hele din undervisning foregår digitalt. Dette er med meget lidt til intet fysisk fremmøde. Dette er både ungdomsuddannelser, supplering og videregående uddannelser som tilbydes, og derfor er der mange muligheder for at få en uddannelse. Se HER for hvilke uddannelser der tilbydes som e-learning.

Jeg selv læser ikke et e-learningsstudie, og derfor er mine timer reelt fysiske. Dog har jeg ikke mødepligt, og har derfor aftalt med mine lektorer, at jeg selvstuderer, men med nær kontakt til dem gennem mail og zoom. Dette er noget man aftaler med uddannelsesinstitutionen, eller med ens lektorer.

Hvorfor skal man læse i udlandet?

For mig virkede det oplagt ikke at rejse tilbage til Danmark for min uddannelse. Jeg studerer et sprogligt fag, som et relevant i forhold til hvor jeg bor nu. Det er derfor nemmere for mig at studere i Tyrkiet, og måske på længere sigt overveje at blive forflytte til et tyrkisk universitet.

Det økonomiske kan også være et aspekt, da en SU kan dække på en hel anden måde i udlandet. Man kan derfor undgå et studiejob, og fokusere 100% på sit studie.

Det kulturelle spiller også en stor rolle, for selvom at dit studie ikke fokuserer på kultur og samfund, så får man som studerende et helt andet perspektiv når man fjernstuderer. Det er som studerende fedt at opleve flere kulture, og at få en hel anden forståelse for sin uddannelse.

Det er en god mulighed for at få oplevet verdenen, da man som studerende har gode forudsætninger for at rejse. Specielt inden man skal på arbejdsmarkedet for alvor.
Man får set en masse spændende, samtidig med man får en uddannelse. Og så er det da en win win situation at ligge ved en sandstrand og læse pensum 😉

Sidst men ikke mindst, så giver fjernundervisning også sine muligheder. Man får et netværk, man lærer at stå på egne ben og man lærer at integrere sig i en kultur. Det er en fantastisk oplevelse.

E-Learning
Jeg er fan af at fjernstudere, for jeg styrer selv hvor og hvornår jeg vil – selv i morgenmaden 😉

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!