Ikea i Antalya
Hverdag i Tyrkiet

Ikea – en skandinavisk butik i Antalya

På shopping tur til Ikea i Antalya

Når man besøger Antalya, er det svært ikke at studse over det velkendte blå og gule skilt, som reklamerer for Ikea, en skandinavisk butik midt i Antalya.

Uanset hvor man rejser, er det næsten muligt at finde en Ikea. Der bliver noget hjemligt over at se den svenske møbelgigant midt i Tyrkiet. Det føles hurtigt tur som en shoppingtur i Aarhus eller Odense.

Selv de billige hotdogs er mulige at finde derinde, og for bare 3.95 tl (3.23 kr pr 4/10), kan man få sulten stillet. Der serveres også svenske kødboller.

I deres lille lokale marked ved udgangen kan man købe Marabou, Odense Marcipan og brunkager. Det er derfor mulighed for at få stillet lysterne.

Nu er jeg selv rigtig glad for indretning, og kan bruge mange timer online, på jagt efter det helt rigtige møbel. Der er jeg taknemmelig for at Ikea, som jeg kan genkende fra Danmark.

Når man besøger en skandinavisk butik i Antalya, kan man godt gå at sammenligne det hele med danske priser, og prisforskellen er ikke stor. Ikea holder sine priser og sørger for at levere den sædvanelige kvalitet til billigere penge.

Lej en bil og kør- selv til Ikea

Når jeg skal en dag ud at shoppe, synes jeg det er rarest at leje en bil, og så køre selv derud. Så jeg har hele dagen til at shoppe, og en bil at fylde med nye møbler. Samtidig kan man få handlet i fred, og købe med god samvittighed (selvom Ikea tilbyder levering for et lille beløb).


Det bedste ved egen bil er også, at man bestemmer hvem der skal med, så hvis fruen eller gemalen ikke er til shopping, så kan de holde en fridag på stranden. Det er ihvertfald hvad jeg foretrækker når der skal handles møbler.

Læs også: Vil du lære tyrkisk http://vorestyrkiet.dk/laere-tyrkisk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!