flytte til tyrkiet
Hverdag i Tyrkiet

Hvorfor du IKKE skal flytte til Tyrkiet

Når folk spørger “hvorfor skal du flytte til Tyrkiet?” svarer jeg altid “hvorfor du ikke skal flytte til Tyrkiet”. Det forstår folk ikke altid, og jeg vil derfor uddybe hvad jeg mener. Det er dog skrevet med et blink i øjet ;-).

De alt for søde lokale

Jeg synes det er svært at bo i et land hvor de lokale er så søde, venlige og rare. Mens min mand er i landsbyen, kommer naboen og hendes søn dagligt med mad til mig. Jeg vil da meget hellere bestille en pizza end sidde og spise lækker hjemmelavet tyrkisk mad.
Jeg er træt af at de altid skal være så hjælpsomme, og at de forsøger at hjælpe mig med at løse alle problemer.

Den alt for lækre mad

Det er ikke nemt at skulle tabe sig, når der altid er mad at spise. Tyrkisk mad smager altid af mere, og jeg kan sjældent stoppe ved første portion. Det hjælper slet ikke når de serverer deres lækre desserter, som jeg også skal spise to portioner af. Og så forventer de også at jeg kan drikke the og spise frisk frugt bagefter. Det er jo ikke helt fair.

De billige leveomkostninger

Jeg vil hellere give 28 kr på tilbud for en vandmelon, end at blive lokket i fordærv dagligt af billige friske frugter, grøntsager og lækre krydderier. Når jeg sidder på Trendyol, kan jeg ikke lade være med at bruge penge, for det hele er så billigt, og jeg mangler jo så meget.

Det gode vejr

Jeg er så træt af solskin. Det er ikke nemt at det altid er godt vejr og jeg kan gå på stranden, når jeg hellere vil sidde i sofaen og se Netflix. Selv i vinteren oplever man mange solskinsdage, så det efterlader ikke mange timer til mig og mine serier. Øv!

Dette indlæg er skrevet med et smil og et blink i øjet. Jeg elsker at bo i Tyrkiet, og bliver dagligt rørt og mindet om hvorfor jeg elsker dette land og dets befolkning 😉
Læs også – Leje lejlighed i Tyrkiet?

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!