tegneserie restaurant i alanya, bubble tea i alanya, sjove restauranter i alanya, familie restauranter i alanya
Oplev Alanya,  Smag på Tyrkiet - spisesteder

Leman Kültür – en tegneserie restaurant i Alanya

I Alanya finder man Leman Kültür, som er en sjov tegneserie restaurant i Alanya med et alsidigt menukort for hele familien.

Vidste du at der findes en tegneserie restaurant i Alanya?
Ved første øjenkast kan Leman Kültür godt virke som et mærkværdigt sted, med store tegneseriefigure, cowboys og illustrationer selv på gaden. Når man kommer ind, er der en hel anden stemning, og restauranten giver rammer til en hyggelig og romantisk aften.

Det gode ved Leman Kültür er i min optik, at de er at finde flere steder. De har 21 restauranter fordelt på 15 byer. Der er altid mulighed for at besøge restauranten, der kører samme tegneserie illustrationer over hele landet. Men igen, når man træder ind, er det en helt anden stemning der rammer en.

Da VoresTyrkiet første gang besøgte Leman Kültür, var det for at få tyrkisk morgenmad. Der blev serveret en stor portion morgenmad, både med klassiske elementer, men også med forskellige nye tiltag. Blandt andet serverer de kyllingepølser i tomatsovs, simit”huller” med flødeost og flere forskellige pålæg til brødet. Det var noget andet end den klassiske morgenmad, og gjorde os interesseret i hvad man ellers kunne få.

Da vi første gang kom om aftenen, blev vi overrasket over menukortets varietet. Der var både klassiske tyrkiske retter, men også anderledes retter. De har en pizza med kylling, nachos og jalepeños, som ikke fåes lige så god andre steder i Alanya.

Den lækre nachos pizza hos Leman Kültür er vanedannende.

Noget andet godt ved Leman Kültür menukort, er at de er med på moden. De tilbyder bubbletea, som er en icetea med tabioca perler, som man kan spise. De tilbyder, som de eneste, Dalgona Kaffe på menuen, og i flere varianter. Det er derfor et sted hvor man kan prøve forskellige nye ting, og få udvidet smagshorisonten.

Jeg tror grunden til, at vi faldt over Leman Kültür, var det mærkværdige tema, men grunden til at vi blev ved at komme igen, var at de tør tage risikoer. De kører et mærkværdigt tema og er ikke bange for at prøve nye ting, og de er ikke bange for at tilføje til klassikerne. Det giver gode resultater og gør at man kommer igen og igen for sine yndlingsretter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!