Juletræ på havnen i Alanya
Hverdag i Danmark,  Hverdag i Tyrkiet

Nu er det Jul igen, nu er det Jul igen ….!

Julefreden har nu sænket sig over hjemmene, både i Tyrkiet og i Danmark.

Vi vil derfor ønske dig en glædelig jul og nogle hyggelige juledage sammen med dine kære. I år bliver julen anderledes end tidligere år.

Corona virus har skabt ændringer i både virksomheder og familier. I starten af 2020 havde vi nok ikke forventet at ord som , restriktioner, hjemsendelse, hjælpepakker, vise samfundssind og i Lock Down ville fylde. Men 2020 blev på alle måder anderledes end ventet.

Midt i det hele kan vi heldigvis glæde os over, at vi har fået en masse tid til hinanden, hver sætte de små glæder og masser af tid til Dansk hygge. Ingen kan vist være i tvivl om hvad den største gave under juletræet må være i år. Julen er kommet – den søde tid hvor vi alle giver hinanden gaver og gode ønsker for den tid der kommer.

For mit vedkommende bliver det i Tyrkiet, og med muligheden for at introducere min tyrkiske mand til danske traditioner. Mindst 5 gange om dagen hører jeg “ej Emilie, hvorfor skal vi det?” Men mon ikke han lærer det til næste år 😉

Det bliver til en anderledes jul i år. Vi skal holde os inde for vores boble, 10 personer. Så vi har måtte dele os op, så vi tager de andre med via Zoom og hygger sammen men hver for sig. I Tyrkiet er gæster ikke tilladt i det private hjem, så vores “første” jul bliver præget af tosommelighed og mine mærkelig rutiner 😉

Dette år har været helt specielt for alle. Vores hverdag og livsrytme er forandret. Vores og julen bliver også anderledes i år.

Jeg vil gå til køjs nu og drømme om en rigtig god Jul med masser af gaver under træet.- deriblandt måske også en lille magisk flaske vaccine der bare gør hele forskellen. Jeg glæde mig til jeg bliver rig en dag, skal ud at cruise, rejse verden rundt og sidde på en bjergtop et eller andet sted og tænke store tanker …. Hov, Gitte Nu er jeg vågnet til virkelighed igen. Rigtig glædelig jul og godt nytår til dig og din familie fra alle os.

Læs os: Jul uden frost og overfrakke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!