Godt Nytår
Hverdag i Danmark,  Hverdag i Tyrkiet

Nytårs fejring – Opgørelse med 2020

Nu er det tid til nytårs fejring, men 2020 har vidst været et år vi aldrig glemmer eller kan fejre.

Tid til nytårs fejring, for da 2020 startede, gik vi rundt som alle andre med håb, drømme og forventninger. Ordet om en virus havde kun lige spredt sig rundt i Europa, og det blev hurtigt fejet væk. Men skæbnen ville os anderledes, og i marts kom de første tilfælde i Tyrkiet og i Danmark.

Hilsen fra Tyrkiet

Det jeg husker bedst er at tælle, regne, sammenligne og prøve at sætte tallene sammen. I marts var 2 tilfælde breaking news, både her og der, men nu sukker vi lettet hvis tallene er faldet med 100.
Jeg har brugt 18 dage i år i Danmark, de 14 af dem på karantæne. Jeg har 4 gange været 1 ud af de 100.000 testede på dagen, men heldigvis aldrig været en del af de positive.
Jeg har bagt 2 surdejsbrød og smidt 2 ud. Jeg har da så lært at lave mad i stedet. For jeg ville ønske jeg i år kunne skrive om rejser, stempler i mit pas og en masse oplevelser, men som alle andre har jeg brugt flere dage på sofaen foran netflix end jeg vil indrømme.

Hilsen fra Danmark

Da vi planlagde vores sæson, planlagde vi en masse spændende oplevelser. Vi glædede os til at komme ud, møde jer og rejse rundt i vores Tyrkiet, men desværre blev det ikke sådan. Årets nytårs fejring bliver med vores egen bobbel, under 10 gæster, og i Danmark. Normalt rejser jeg til Tyrkiet i December for at fejre nytår, men i år er et anderledes år for alle. Jeg besøgte kontoret og firmaet 7 uger, hvor normalt er jeg i Tyrkiet i 7 måneder, så det har været en omvæltning.
Men Corona har ikke kun været negativt. Jeg har fået tid med mit barnebarn, og fået muligheden for at tilbringe et år med hende. Jeg har lært en del om mig selv og jeg har mest af alt lært at værdsætte de små ting.

Så med det, er der kun tilbage at sige Godt nytår eller Mutlu Yillar her fra Vores Tyrkiet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!